η απόλυτη εμπειρία

Almy Luxury Villa

Υπηρεσίες

Αυτό που διαφοροποιεί την Almy Villa είναι οι υπηρεσίες της. Στην Almy Villa μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί με σκάφος και να ανακαλύψετε παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με αμάξι, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να απολαύσετε την άγρια ομορφιά των βουνών ή να έχετε τον δικό σας ιδιωτικό σεφ για να σας ετοιμάσει γεύματα από την πιο αγαπημένη σας κουζίνα. Η πολυτέλεια είναι τρόπος ζωής και σας ακολουθεί ακόμα και στις διακοπές σας, εδώ, στην Almy Villa.

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

experiences

Εκδρομές

Με αυτήν την υπηρεσία μπορείτε να ανακαλύψετε το νησί με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Πάνω σε ένα σκάφος μπορείτε να επισκεφθείτε μέρη που δεν είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο ή να βρεθείτε σε παραλίες που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό. Η Κρήτη είναι ένα μαγικό νησί, γεμάτο από φανταστικά μέρη που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

experiences

Προσωπικός Σεφ

Ο πιο όμορφος τρόπος να γνωρίσετε και να βιώσετε μία κουλτούρα είναι μέσα από το φαγητό. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να σας συστήσει στην παραδοσιακή Κρητική κουζίνα, και σας δώσει την ευκαιρία να γευτείτε τη διάσημη Μεσογειακή διατροφή ή οποιαδήποτε συνταγή θέλετε, ανά πάσα στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι φεύγοντας από την Κρήτη, θα έχετε ακόμα ένα πράγμα να θυμάστε!

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

experiences

Προσωπικός Γυμναστής

Μέσω αυτής της υπηρεσίας, πιστοποιημένοι Personal Trainers επισκέπτονται τη βίλα για να σας καθοδηγήσουν στην ημερήσια σας γυμναστική όσο βρίσκεστε σε διακοπές. Είτε σας αρέσει η Yoga είτε οι Pilates και το TRX, οι Personal Trainers σας υπόσχονται ότι θα αναχωρήσετε τουλάχιστον όσο fit ήσασταν την ημέρα που ήρθατε χωρίς επιπλέον «αποσκευές».

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

experiences

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Για όσους από εσάς θέλουν να εξερευνήσουν τη φυσική ομορφιά του υπέροχου νησιού, να κάνουν εκδρομές στα βουνά ή να επισκεφθούν τα διπλανά χωριά ή τις κοντινές πόλεις, αυτή η υπηρεσία θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη. Επιλέξτε το μέγεθος και την ισχύ που σας ταιριάζει και απολαύστε τις πιο ωραίες διαδρομές μέσα στα μαγευτικά σκηνικά της Κρητικής άγριας ομορφιάς!

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa