ένα πολυτελές ταξίδι

Almy Luxury Villa

Τοποθεσία

Η Almy Villa βρίσκεται στην καρδιά του Αποκόρωνα, της ομορφότερης περιοχής του νομού Χανίων. Με τη θάλασσα στα πόδια σας και με ανυπέρβλητη θέα, η Almy Villa προσφέρει γρήγορη και άμεση πρόσβαση στις ομορφότερες παραλίες του κόσμου!

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

Beach

Ελαφονήσι

Κάθε χρόνο το Ελαφονήσι κατατάσσεται πρώτο στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Για το BBC το Ελαφονήσι ήταν η πέμπτη καλύτερη παραλία παγκοσμίως, ενώ αντίστοιχα για το CNN το Ελαφονήσι βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση! Με τα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά του και με τη ροζ άμμο του, το Ελαφονήσι σάς περιμένει, μόνο δύο ώρες μακριά.

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

Beach

Φαλάσαρνα

Χιλιάδες επισκέπτες ετησίως κατατάσσουν τα Φαλάσαρνα στις καλύτερες παραλίες που έχουν επισκεφθεί. Μίλια αμμουδιάς και κρυστάλλινων νερών, στα Φαλάσαρνα μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο! Επίσης, σε αυτήν την παραλία μπορείτε να κάνετε καταδύσεις. Τα Φαλάσαρνα είναι στο δίκτυο του Natura 2000 λόγω της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς τους και της ποικιλίας τους σε χλωρίδα και πανίδα.

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

Beach

Αλμυρίδα

Η Αλμυρίδα είναι ένα πολύ καλό σημείο εκκίνησης για τις καθημερινές σας εκδρομές στην περιοχή του Αποκόρωνα, η οποία έχει σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα, με πολλά χωριά που έχουν διατηρήσει την παραδοσιακή κουλτούρα και αρχιτεκτονική. Με λίγα λεπτά οδήγησης μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη του Κουρνά, το εργοστάσιο φυσητού γυαλιού στο Κόκκινο Χωριό, καθώς και την αρχαία Άπτερα με την ιστορική της δόξα.

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa