ένα πολυτελές ταξίδι

Almy Luxury Villa
Almy Luxury Suites
Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

Η Φιλοσοφία μας

Μία φανταστική πανοραμική θέα στη θάλασσα με βουνά στο βάθος είναι για μερικούς πολυτέλεια. Η επιβλητική μα και προσιτή βίλα, χτισμένη και εξοπλισμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, η Almy Villa βγάζει μία οικειότητα. Τοποθετημένη στην πιο όμορφη περιοχή του νομού Χανίων, η απόσταση για τις ομορφότερες παραλίες, τις φανταστικές παραδόσεις και τους διασημότερους προορισμούς είναι πολύ μικρή. Με τη θάλασσα να απέχει μόλις μερικά βήματα, η πολυτέλεια της Almy Villa είναι προσβάσιμη, φιλική, και ικανή να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Στην Almy Villa επαναπροσδιορίζουμε την πολυτέλεια.

Διαμονή

Εξοπλισμένη με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια, η Almy Villa υπόσχεται να σας χαρίσει ήρεμες διακοπές σε ένα σκηνικό που δε θα ξεχάσετε ποτέ και μία εμπειρία μέσα σε προσιτή πολυτέλεια.

Almy Luxury Villa Almy Luxury Villa
Almy Villa
Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa

Τοποθεσία

Η Almy Villa είναι ιδανική για ήρεμες διακοπές και γραφικούς περιπάτους ή βόλτες με ποδήλατο. Η ευρύτερη περιοχή είναι ιδανική για να βιώσετε την παραδοσιακή Κρητική κουλτούρα, να επισκεφθείτε σημαντικά αξιοθέατα ή να ανακαλύψετε τις παραλίες που φιγουράρουν πρώτες στις λίστες με τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου.

Almy Villa
Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa
Almy Luxury Villa